Thursday, December 21, 2017

Cumpărături margele.ro

Dacă mă urmăriți pe Facebook, ați văzut clipul de ieri cu unboxing-ul comenzii de la margele.ro. Astăzi vă arăt ce anume am comandat și vă povestesc, un pic, despre produse.

Încep cu închizătorile, au modele variate, atât toogle, cât și de tip carabinieră, am vrut să văd cât mai multe modele. 
Am ales 8 modele de închizători tip toogle, aurii, argintii și de bronz. Sunt realizate dintr-un aliaj de metale, sunt ușoare, de mărime medie. Mi se par potrivite pentru brățări și coliere simple.

Aici, preferatele mele, închizători filigranate, în formă de floare, inimă, cu perle, ștrasuri, sau simple. Sunt foarte elegante, modelele sunt reușite, par bine lucrate.

Am ales și pietre semiprețioase (aventurin, jad, chrysocolla, unakit, amazonit), de mărimi diferite, de la 4 mm, 6 mm, până la 12 mm (bănuții de chrysocolla). Au o varietate mare de mărimi și culori, forme diferite, găsiți sfere simple, sau fațetate, toate în același magazin online.

Sferele de 6, 8 mm și 12 mm (jad forest green, agate, unakit, amazonit, jad roz, jad somon), bănuț de crysocolla 

Sferele de 4 mm (șirag de aventurin, jad turcoaz, jad liliac și jad albastru)

O variantă bună pentru cumpărături mi se par șiragurile de pietre semiprețioase de 4 mm. Găsiți multe variante și raportul cantitate-preț este foarte bun.

Am primit și un cadou, care se adaugă automat în coșul de cumpărături, dacă valoarea comenzii depășește 70 lei. 
Tot aceasta este valoarea minimă pentru care vi se oferă transport gratuit prin Poșta Română.

Ce mi-a mai plăcut la margele.ro este faptul că fiecare produs comandat vine ambalat individual în punguțe cu zip lock și are o etichetă atașată cu un cod tipărit, cod pe care îl veți regăsi și pe factură. Astfel, șansele să nu mai știți ce furnituri ați cumpărat, cum se numesc sau ce dimensiune au, sunt foarte mici.
Colaborarea cu acest site de furnituri și materiale pentru bijuterii mi-a plăcut. Prețurile sunt decente, site-ul este bine organizat (produsele sunt împărțite pe categorii, pentru a face căutarea cât mai ușoară), fotografiile de produs sunt bune, și corespund cu realitatea.
Comanda a ajuns la timp, coletul a fost bine ambalat. Acum, timp să am pentru a folosi furniturile și pietrele comandate!
Mulțumesc echipei margele.ro pentru colaborare!
Dacă aveți întrebări, sau doriți detalii despre comandă și produse, vă răspund cu drag.

Pa pagina de Facebook a blogului veți mai găsi clipuri cu produsele din comandă.

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...