Friday, May 15, 2015

#beautyswapbybeautybarometer

...sau cum m-am simțit ca o bloggeriță de beauty.Pe 12 mai am avut bucuria de a fi invitată la a a doua ediție de Beauty Swap organizată de Ana Maria - Beauty Barometer in Inspayer Club. Pe scurt, a fost o întâlnire măricică unde bloggerițe de frumusețe au venit să facă schimb de produse cosmetice. Eu am participat ca și sponsor, acesta fiind primul eveniment oficial offline unde au mers bijuteriile create de mine.

Citesc bloguri de frumusețe de vre-o 3 ani și pot spune că pot crea dependență. Trecând peste partea comercială prezentă pe unele dintre ele, informațiile scrise pe mine m-au ajutat de multe ori în alegerea corectă a unor produse cosmetice. Imaginați-vă ce bucuroasă am fost să pot avea ocazia să și văd față în față fete pe care doar le citeam. A fost frumos tare pentru mine, chiar m-am simțit bine!

Ana Maria îți mulțumesc din suflet pentru invitație și ocazia de a revedea și cunoaște o parte din oamenii din spatele bloggurilor de beauty!

Sunt mega încântată că le-am revăzut/cunoscut pe: CameliaAdinaFederovaFeliciaGeorgianaCameliaCristinaLarisaTavia, AlinaSimona și Corina.

Comunicat de presă oficial

Alexandre Eram si Adina Halas Hugeanu  au deschis evenimentul bloggeritelor de beauty, Beauty Swap by BeautyBarometer

Pe 12 mai, incepand cu ora 18:00, Inspayer Batistei - Bucuresti, a avut loc a doua editie a evenimentului Beauty Swap by BeautyBarometer, eveniment organizat de Ana Maria Tatucu, blogger de beauty la www.beautybarometer.com si dedicate blogosferei de beauty.

Evenimentul ofera bloggeritelor de beauty ocazia sa socializeze si offline, sa schimb produse cosmetice intre ele si sa discute in direct cu diverse persoane din industria cosmeticelor.

Alexandre Eram, creator Melkior, a deschis evenimentul spunand bloggeritelor cat de mult conteaza emotia si unicitatea fiecarui brand. Dumnealui a prezentat trendurile actuale din machiaj si ce inseamna piata de produse de machiaj. A subliniat ca Melkior va aduce intotdeauna o calitate profesionala la un pret accesibil si va oferi femeilor experienta unica a unui machiaj de calitate.
Adina Halas Hugeanu a povestit ce a insemnat trecerea din showbiz catre zona de online, cum a inceput sa posteze pe Youtube retetele de produse cosmetice naturale pe care ea le prepara si ne-a anuntat ca are si blog de cateva luni.  Prezenta si la prima editie a acestui eveniment. Adina a declarat ca se simte deja parte a acestei comunitati.
Corina Allan, reprezentant Paula’s Choice in Romania, a subliniat cat de de mult este responsabila o bloggerita de beauty pentru informatiile prezentate pe blog si a incurajat fetele sa scrie mai des mesaje educative si de ajutor pentru cititoare.
  
Alti speakeri din cadrul evenimentului: Camelia Neaga - blogger de beauty la Coltul Cameliei, blogul de beauty cu cea mai lunga istorie din blogosfera romaneasca, Adela Manolache - make-up artist si Youtuber, Simona Adam - blogger la “Sanziene si Matraguna”, Bianca Mitrea - creator si patron Qi Cosmetics, Pavlina Marinova - CEO Pick N Dazzle, Mihaela Zimbreanu - salon Beauty Reveal, Alexandra Caciuriac - PR Marionnaud Paris, Olivia Dutu - reprezentant pentru Elmiplant si B.U.

Ana Maria Tatucu, blogger BeautyBarometer si organizator eveniment, a mentionat ca isi doreste sa pastreze traditia acestui eveniment si sa existe 3 editii pe an pentru ca blogosfera de beauty este deja o comunitate care are nevoie si de intalniri de acest gen.
Credit foto: Iulian Sima, fotograf oficial al evenimentului

Eveniment sponsorizat de:
Oriflame, Farmec, Dove, Arome de Lux, Pick N Dazzle, Gerocossen, Go & Fun, essence, Elmiplant, Melkior, B.U., Marionnaud Paris, Braidy, Magnifique Skin, Kitoko, Beauty Reveal, Farmec, Softcup, Colour B4 Romania, Traistuta cu zale, Luxury Perfumes, Herbalife, Paula's Choice, Iulian Simo Fotograf, Kayus, Qi Cosmetics, Hipocrat, Melvita, DS Laboratories.

Cireașa de pe tort, ghiciți cine are cosmetice noi de la Paula`s Choice!

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...