Sunday, December 14, 2014

Votează Artizanul Anului 2014!

Săptămâna mea s-a încheiat cu o veste minunată - sunt pe lista celor 11 finaliști pentru titlul Artizanul Anului 2014, oferit de Revista Atelierul.

Puteți vota 3 artizani din lsita finală, accesând link-ul de AICI.

O consider o mare realizare, mai ales pentru acest an care pentru activitatea mea  într-ale zalelor nu a fost cel mai productiv, dar a fost spectaculos în materie de noi modele create.

Vă mulțumesc în avans pentru fiecare vot oferit și pentru susținere!

Titlul de Artizanul Anului va fi oferit într-o seară specială despre care vă povestesc mai jos (comunicat de presă oficial).


Crăciuneşte cu Atelierul - ediţia a II-a

Pe 20 decembrie 2014 te invităm să petrecem cu Revista Atelierul şi anul acesta o după amiază chic de la ora 14.00 la ora 20.00 la Journey Pub (Str. George Enescu, nr. 2, Bucureşti), un loc cochet și plin de decoraţiuni DIY.
Vrem să împodobim cel mai frumos brad handmade şi cu produse de autor, așa că te aşteptăm să vii cu un ornament făcut de tine. Pentru ornamentul tău îţi oferim o apariție într-un articol foarte special pe site-ul www.revista-atelierul.ro cu tine şi obiectul tău. Poţi aduce un globuleţ sau orice produse de autor care te reprezintă şi vrei să rămână în bradul Atelierul. Anul trecut, peste 20 de artizani şi designeri de produs au împodobit alături de noi bradul Atelierul, găsești aici mai multe detalii: http://www.revista-atelierul.ro/2013/12/23/am-impodobit-cel-mai-handmade-brad-de-craciun/
Vom pregăti și un stand foto pentru cei care vor să îşi facă poze cu barba lui Moș Crăciun şi alte recuzite sezoniere. Edițiile speciale Atelierul de Crăciun vor fi proiectate pentru a vă oferi noi şi noi idei de decoraţiuni de Crăciun. De asemenea, dacă nu ştii ce cadouri să oferi de Crăciun, standul Atelierul va fi pregătit cu sacoşe, reviste şi felicitări numai bune de trimis prin poştă şi oferit drept cadou.
Titlul de Artizanul Anului 2014 va fi decernat la ora 18.00 într-o atmosferă de sărbătoare, aşa că, vino să afli cine va câştiga acest premiu.
Întrucât și cei din echipa Journey Pub cred în magia Crăciunului, ne vor pune la dispoziție ciocolată caldă și un concert de colinde adunate de pe mapamond, cântate de minunatele voci ale corului SOUND. Concertul corului SOUND va începe de la ora 19.00.
Te aşteptăm să crăciuneşti alături de noi pentru al doilea an consecutiv! Bineînţeles, ca la orice eveniment organizat de Atelierul, intrarea este liberă. Vă așteptăm pe 20 decembrie la  Journey Pub!No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...