Wednesday, December 10, 2014

Târg de Crăciun pentru Mămici la Superlativ

Sunt tare bucuroasă să vă invit sâmbătă la un eveniment special. Am fost selectată să apricip, împreună cu alte mămici, la un târg organizat de către Mămici la Superlativ. Se anunță un eveniment special atât pentru părinți cât și pentru copii. Locația este mai mult decât  generoasă, iar invitații speciali ai acestei ediții sunt deosebiți: Cristela Georgescu, Otilia Manteleres, Dr. Pavel Chirilă.
Dar ce face acest eveniment cu adevărat sepcial este o licitație pentru copiii Miei. Mia îngrijește 40 de copii adunați te miri de unde și cum. Folosind terapia prin artă, ea le deschide acestor copii lumi nebăunit de frumoase, lumi unde găsesc vindecare pentru traumele copilăriei lor pline de lipsuri sau abuzuri.Vă las mai jos anunțul oficial al evenimentului și programul și vă aștept cu mic, cu mare la un târg deosebit.

Mamicilasuperlativ organizeaza un Targ de Craciun special pentru voi, cu evenimente deosebite, surprize, activitati pentru copii, expozitie de lucrusoare hand-made facute de mamici talentate, atmosfera speciala de Craciun, bucurie si recunostinta.

UNDE? CAND?

Ii deschidem portile pe 13 decembrie 2014, la ora 10, In cladirea Sky Tower, etajul 34. Si va gazduim cu mult drag si entuziasm pana la ora 19.

CUM VA FI?

De la ora 10.00-13.30 - Intalnirea parintilor si copiilor cu Cristela Georgescu si invitatii sai: Prof. Dr. Pavel Chirila, Otilia Mantelers, Alexandru Ciolan Editura Logos) cu ocazia lansarii cartii Cristelei: "Simplu- versuri hranitoare". Cristela va ramane apoi la licitatia de tablouri si va fi alaturi de noi pe tot parcursul Targului. 
De la 17-18 - Vizita Mosului, tombola cu premii, momente muzicale, jocuri, colinde, socializare, bucurie si voie buna
De la 10-19pe toata durata Targului, vom avea expozitie cu vanzare in care veti gasi  diverse lucruri minunate, unicat, toate facute de mamici talentate, care stau acasa cu copiii lor. Lucruri deosebite, create cu pasiune, iubire si multa indemanare

CE FAC COPIII?

Program special pentru copii: intre orele 11-14, copiii vor avea un loc misterios, separat, unde vor avea timp frumos de petrecut cu trupa de teatru DUBEE DOO si A.C.T.O.R.) vor avea ocazia să dăruiască, să primească, să se bucure și să vadă ALTCEVA, să simtă real, din plin, și așa cum trebuie semnificația Sărbătorilor, bucuria, recunoștinta și joaca. Vor avea parte de surprize plăcute și de momente inedite.
CAT COSTA?
Taxa de participare este de 5 lei pe adult, copiii au intrarea gratuita.No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...