Tuesday, December 16, 2014

Post Event - Târgul de Crăciun ”Mămici la superlativ”

După cum vă povesteam aici, sâmbătă am participat la un eveniment deosebit, Târgul de Crăciun organizat de Mămici la superlativ. Dacă mă citiți de la începuturi știți că am experiența târgurilor handmade, astfel că acest eveniment mi-a reconfirmat faptul că atunci când faci ceva cu drag, iese ceva foarte frumos și de calitate.
Târgul de sâmbătă a fost mai mult decât un eveniment handmade, ci a cuprins și o lansare de carte, o licitație caritabilă și venirea lui Moș Crăciun. Și a fost organizat ca la carte! Locația a fost impecabilă, vizitatorii veniți acolo cu scopul de a cumpăra sau dărui, invitați speciali care ne-au arătat cât de naturali și de normali pot fi. Am fost impresionată de calitatea expozanților și a produselor oferite de ei și bucuroasă se cunosc oameni talentați.
Am avut ocazia să o cunosc pe Cristela Georgescu și vă recomand să-i cumpărați cartea ”Simplu. Versuri hrănitoare” pe care a lansat-o sâmbătă alături de Otilia Mantelers și profesorul Pavel Chirilă -  medic homeopat de renume. M-am bucurat să le văd în acțiune pe aceste 2 doamne. Iar cartea este minunată pentru timp de calitate petrecut în familie în bucătărie.

Licitația caritabilă a tablourilor pictate de către copii Miei a fost un alt moment deosebit. Despre Mia și nevoile copiilor aflați în grija ei puteți citi mai pe larg aici. M-am bucurat să aflu că au plecat acasă cu majoritatea tablourilor vândute, dar și cu cadouri de la Moș Crăciun și donații multiple.

Am mers la târg la insistențele Iuliei, Povestea Naturii, căreia îi mulțumesc din nou pentru că a tras de mine să vin, chiar a meritat.
Mii de mulțumiri și felicitări Magdei pentru organizarea remarcabilă! Știu că a muncit mult pentru ca acest târg să iasă așa cum a ieșit.
Și domnului Voicu pentru frumosul cadou! Ca să aflați și voi ce oameni frumoși pot apărea în viața cuiva - domnul Voicu a venit la mine sâmbătă, s-a prezentat, mi-a întins o carte cu tutoriale de bijuterii și mi-a spus ”Crăciun Fericit”. Și acum mă emoționez povestindu-vă! 

Poftiți și imagini!

De la etajul 34 orașul chiar arată bine :)Moi :))

Moi again :D

Dr. Pavel Chirilă

Otilia Mantelers

Cristela Georgescu

Standuri, artizani

Copii! Au fost o mulțime și sau distrat de minune.

ATENȚIE: toate imaginile sunt proprietatea mea și nu pot fi preluate și republicate fără acordul meu!!

Nu uitați să votați Artizanul Anului!

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...