Monday, May 5, 2014

Review - Pasta de dinți pentru bebeluși ”Earth`s Best” și buretele de baie pentru bebeluși ”Beaming Baby„

Despre magazinul online Organic Baby am auzit prima dată acum mai bine de 1 an când eram însărcinantă. O prietenă mi-a recomandat magazinul fizic din București pentru câteva cumpărături pentru bagajul de maternitate, iar eu am mers mai departe și am descoperit și magazinul online
Primele produse achiziționate au fost Absorbantele pentru lehuzie Natracare care au fost foarte utile în maternitate, după naștere. Dar și primul șampon-gel de duș al băilețelului meu a fost tot o marcă Organic Baby. Îmi doream un produs cât mai natural pentru bebelușul meu, fără substanțe sintetice, conservanți și iritanți și am ales un șampon pentru bebeluși care, momentan, nu mai este disponibil pe site.

Astăzi povestim despre prima pastă de dinți a lui C. Am decis să încep operațiunea de spălare a dinților, în număr de 7 :), când el a împlinit un an, adică acum aproape 2 luni. Eram decisă să apelez tot la o variantă organică, dar bebe a primit de ziua lui și un pachet cu cosmetice de la Organic Baby. Printre ele Pasta de dinți cu căpșuni și banane ”Earth`s Best”.


Pasta de dinți este, de fapt, un gel incolor, cu o aromă ușoară, fructată. Gustul de căpșuni și banană nu este puternic, am testat eu prima, să văd exact cum se prezintă, ceea ce vă recomand și vouă. Cutia conține și o periuță de dinți - degetar, din silicon transparent. Eu o folosesc pe ea, încă nu am trecut la o periuță de dinți cu coadă. 

Pentru fiecare periaj folosesc o bobiță de gel pe care îl distribui cât mai uniform pe perii periuței. Spălatul a decurs bine, încă de la prima folosire, iar acum, deja este un ritual zilnic pe care C. îl acceptă fără probleme. Îl las să molfăie degetarul cât dorește după ce îi curăț dinții, și e foarte mulțumit și de acest aspect. 
Cel mai mare plus al acestei paste de dinți mi se pare că este, pe lângă ingrediente, faptul că poate fi înghițită fără probleme. Nu știu dacă cineva poate convinge un copil de un an să-și clătească gura. 
Lista de ingrediente

Cele 50 de grame de produs sunt mai mult decât suficiente pentru o utilizare îndelungată. Noi îl folosim de 2 ori pe zi, dimineața și seara, și abia se simte că tubul e început. 
Gelul de dinți este recomandat copiilor între 6 luni și 3 ani.

Buretele organic pentru bebeluși ”Beaming Baby”, este tot un cadou și îmi place foarte mult. Este un burete natural, deci un Spongier, recoltat din Mediterana, din câmpurile de spongieri care se dezvoltă controlat în scopul recoltării și folosirii în băile personale. Spongierii sunt folosiți pentru curățarea pielii din perioada antică, dar au fost detronați de bureții sintetici.
Este dur când este uscat, dar odată absorbită apa devine foarte moale și maleabil. E minunat pe piele, nu mi se pare că agresează pielelea copilașului din dotare. Se curăță ușor, iar pentru igienizare nu aveți nevoie decât de oțet.
Îmi place mult și îmi doresc unul și pentru mine :D

Ați comandat ceva de la Organic Baby? Ce produse îmi recomandați?

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...