Wednesday, April 23, 2014

Dă-mi 5 minute din timpul tău..

...și votează un proiect frumos! 
Despre Semn SPRE Carte am scris de mai multe ori și m-am străduit să promovez acest proiect pe cât de bine m-am priceput. M-am bucurat mult când am citit că acest proiect a fost înscris într-o competiție de finanțare în cadrul Țării lui Andrei.
Aici interveniți și voi, cei care citiți aceste rânduri. Haideți să votăm proiectul Semn SPRE Carte! Să-l susținem pentru potențialul pe care îl are și pentru ideea frumoasă din spatele lui. Proiectul Soniei a trimis deja zeci de volume către copii dornici de lectură și o poate face la un nivel și mai mare dacă proiectul va primi finanțarea oferită de Petrom prin intermediul Țării lui Andrei.

În desemnarea câștigătorilor, voturile din partea publicului vor conta în proporție de 40%. Ne puteți ajuta creându-vă un cont pe site-ul Țara lui Andrei și votând demersul nostru pe care îl găsiți aici. Firește, ne-ar ajuta foarte mult dacă le-ați spune prietenilor și cititorilor voștri despre toate aceste lucruri.
Citind proiectul pe care l-am înscris în competiție veți afla că tot ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni ne-a inspirat și ne-a făcut să ne dorim să realizăm mai mult. Credem că, până la sfârșitul anului, putem să adunăm cu forțe proprii peste 1.100 de cărți, iar obținerea finanțării ar putea adăuga acestora cel puțin încă pe atâtea. De asemenea, implementarea unui blog colectiv pe un domeniu dedicat lui ar putea aduce un plus important activității de promovarea a Semnului SPRE carte. 
Dar din dar se face carte.

Acestea sunt cuvintele Soniei către noi, cei care putem oferi 5 minute din timpul nostru pentru a susține proiectul care a strâns deja o mică comunitate din care și eu mă bucur să fac parte.
Votul se încheie în 15 mai.

Eu le țin pumnii și sper să câștige!

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...