Wednesday, November 27, 2013

Particip la Black Friday

Faimoasa zi de vineri, 29 noiembrie 2013 se apropie. Anul acesta Black Friday se desfășoară și în 2 din magazinele Trăistuța cu zale.Pe Breslo reducerile vor fi deja aplicate la o parte din produsele listate. Reducerile cuprinse între 20% și 50%, sunt aplicate începând cu joi, ora 00:00, fiind valabile până vineri la ora 00:00.

Black Friday 2013 pe Breslo.ro - Reduceri la mii de produse handmade, vintage, si materiale art&hobby

Breslo.ro, cel mai mare marketplace handmade din Romania, isi anunta participarea la Black Friday.


Vineri, 29 noiembrie, timp de 24 de ore incepand cu miezul noptii, peste 500 de magazine vor oferi reduceri de pana la 50% la bijuterii, accesorii, cosmetice bio, imbracaminte, haine vintage, cadouri de craciun, decoratiuni, materiale art&hobby si multe altele.

Cu ocazia celei de-a 2-a editii Handmade Black Friday din Romania, cumparatorii vor putea alege din timp cadourile pentru Craciun dintre mii de produse la reducere pregatite de creatorii romani:
cadouri pentru doamne si domnisoare: bijuterii, accesorii, imbracaminte, cosmetice bio si haine vintage
cadouri pentru copii: jucarii, hainute si dulciuri homemade
cadouri pentru barbati: papioane, genti, fulare, accesorii amuzante si cadouri personalizate
cadouri pentru casa: decoratiuni, podoabe pentru brad si mobilier unicat si alte cadouri creative

Pentru cei creativi, Breslo este si cea mai mare sursa online de materiale si unelte pentru handmade, art&hobby-uri creative.

Despre Breslo.ro
Breslo este comunitatea artizanilor handmade din Romania. Pe Breslo poti sa cumperi si sa vinzi orice produs handmade, vintage sau materiale art&hobby din intreaga tara.


Pe CDB`S găsiți aceleași produse reduse cu 20% și 50% atât vineri, 29 noiembrie, cât și luni de Cyber Monday. Când plasați comanda folosiți codul pentru cupon de reducere blackfriday50, pentru produsele cu reducere 50% și codul blackfriday20 pentru produsele din secțiunea cu reducere de 20%.Doar o parte din produsele la reducere :) Pentru restul, vă aștept în magazine! Transport gratuit pentru toate comenzile!


Happy shopping!

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...