Tuesday, January 8, 2013

Review Naen Soap și Luthelo - cosmetice naturale fără uleiuri esențiale

Dacă acum câteva zile reușeam să vă povestesc despre cosmeticele naturale pe care am avut ocazia să le mai încerc anul trecut, azi revin cu o completare importantă legată de produse mai speciale pe care le-am folosit pe parcursul sarcinii.
Ce este special la ele? Nu au miros și nu conțin uleiuri esențiale. 
V-am povestit aici ce probleme am cu mirosurile de când sunt însărcinată. Mai adăugați aici și o iritație pe care am căpătat-o în vară datorită căldurii, localizată inițial la nivelul axilei, dar care s-a răspândit rapid inclusiv la nivelul feței și abdomenului și o să înțelegi nevoia de produse de îngrijire specială. Mai ales că dermatologul la care am mers nu a ajutat mai deloc, recomandându-mi tratament cu steroizi cu toate că am specificat foarte clar că sunt însărcinată. Deh, aventuri.
Azi vă vorbesc despre 2 produse care pe mine m-au ajutat, un deodorant și un săpun.

Deodorant ”De-stinky-fy!” de la Naen Soap, varianta fără uleiuri esențialePentru că folosesc de ceva timp produse realizate de Elena, mi-am permis să o rog să-mi facă un nou deodorant, dar fără miros. Cu varianta mirositoare m-am înțeles foarte bine înainte de sarcină, dar după nu-mi mai plăcea nici mirosul și, având și iritația minutată, uleiurile esențiale din compoziție nu-mi ajutau deloc pielea. Așa că Elena a realizat o variantă fără uleiuri esențiale și cu pudră de alaun mărunțită foarte fin.

Ingrediente: unturi vegetale (shea, cocos, cacao), ceară de albine, macerat de gălbenele, bicarbonat de sodiu, pudră Maranta arandinacea, pudră de alaun (Potassium alaun), vitamina E.

Păreri: mirosul este insesizabil pentru un nas normal, mie mi se pare că are o aromă de nuci, dar foarte discretă. Hidratează foarte bine axila, este ușor de aplicat și combate cu mare succes mirosurile neplăcute. A fost salvarea mea! Plus că e foarte economic. Îl recomand.
Și îi mai mulțumesc încă o dată Elenei pentru el!!De mult doream să încerc un săpun marca Luthelo, așa că târgul Art Boutique de la Sibiu, de vara trecută, a fost o ocazie foarte bună să interacționăm direct. Săpunul l-am cumpărat de la standul ei după ce i-am povestit problema mea cu mirosurile și uleiurile esențiale. Mi-a arătat ce săpunuri cu miros discret are, mi-a povestit despre propietățile fiecăruia, iar eu am ales Vera, un săpun antiinflamator, regenerator și hipoalergen.   Nu am mai apucat să-l fotografiez, dar puteți să vedeți cum arată în linkul atașat.

Ingrediente: uleiuri saponificate de cocos, măsline, floarea-soarelui, ricin, unt de cacao, pulpă de aloe vera, spirulină.

Păreri: miros discret și proaspăt, de plante verzi (ciudată descriere, știu, :D). Foarte bun hidratant, cremos, economic la folosire. M-a ajutat mult să scap de ultimele urme de iritație și a asta a fost mare lucru. L-am folosit, fără probleme, și pe față și nu mi-a dat senzația de piele strânsă.

În cazul în care doriți păreri și despre alte produse pe care le-am folosit pe perioada sarcinii, scrieți-mi și revin cu postări pe această temă.

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...