Tuesday, January 24, 2012

Cosmetice naturale - Săpunul "Love" de la Jovis

Săpunurile din Colecţia Emotions de la Jovis sunt nişte mici comori miniaturale. Garnisite cu flori şi fructe uscate, sunt atât de delicate că ţi-e teamă să le bagi sub apă ştiind că se vor topi.
Când am făcut prima comandă la Jovis recunosc că m-a atras această mică colecţie tocmai datorită prezentări. Şi am ales varianta Love pentru că are parfum de trandafir. Descrierea oficială: “Love” este o gradina de trandafiri in floare,  roua de pe delicatele petale,  o dulceata de trandafiri savurata in gradina, rochii vaporoase in miez de vara, jardiniere cu flori, “Love” este o stare trandafirie…

Ingrediente: unturi si uleiuri vegetale sponificate (masline, cocos, cacao, ricin, samburi de struguri), infuzie de trandafir, argila roz, boboci de trandafir, uleiuri esentiale de geraniu si ylang-ylang.
Gramaj: 60 g

Părerea mea: Nu sunt o mare fană a parfumului de trandafir şi nu mă refer aici la florile proaspete. Am avut ocazia să "adulmec" parfurmuri de trandafir care mi-au displăcut prin aroma intensă de sintetic, aşa că m-am gândit că nu voi găsi prea curând un produs cosmetic care să fie pe placul nasului meu. Ei, dar săpunul ăsta e taman cum trebuie. Aroma de trandafir e foarte subtilă şi delicată şi persită pe piele câteva ore. L-am folosit şi pe faţă, dar şi pe corp şi hidratează foarte bine, nu usucă pielea şi spumează excelent. În plus, arată atât de frumos şi pare atât de delicat încât îţi vine să-l laşi pe etajeră în baie, doar pentru decor :)). Glumesc. Este un produs excelent pe care îl recomand cu drag.

No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...