Sunday, December 11, 2011

Despre Crafty.ro

Platforma Crafty.ro a apărut acum ceva timp ca o nouă alternativă pentru cumpărătorii şi creatorii de handmade. O iniţiativă binevenită pentru că, ştim cu toţi că apariţia concurenţei încurajează îmbunătăţirile în acest domeniu.  Pe Crafty mi-am făcut cont de când a apărut, am trecut şi prin perioada în care am păstrat doar 10 produse în magazin gratuit (există şi această opţiune, care pentru mine este un mare plus) iar acum profit de cele 3 luni gratuite oferite de reactivarea contului Premium. 
Ce îmi place la Crafty? Că pe prima pagină îmi întâlnesc destul de des produsele (iar promovarea lor este echitabilă), că meniul de adăugare de produse noi este foarte prietenos şi acoperă toate detaliile unei creaţii de la materiale, la culori şi ocaziile potrivite pentru purtarea accesoriilor, dar cel mi mult şi mai mult îmi place că pot adăuga produsele reduse la fel de uşor, iar ele apar ca atare pe pagina magazinului meu TraistutaCuZale.
Îmi place şi widget-ul mini Crafty, dar şi cel pentru facebook. Iar echipa din spatele platformei este foarte activă, foarte deschisă pentru discuţii şi, mai nou, ne ţine în priză cu noi concursuri.
Aşa că, da-ţi o tură de Crafty! Sigur găsiţi ceva să vă placă!


No comments:

Post a Comment

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...