Thursday, June 16, 2011

Brăţară "Tricolor" - Vândut

Cu câteva săptămâni în urmă un coleg de servici a venit cu o comandă specială: o brăţară în culorile steagului României. Am lucrat-o în 3 şiruri a câte 2 rânduri per culoare: roşu în centru, flancat de câte un şir galben, încadrat la rândul lui de câte un şir albastru. Am folosit îmbinarea european 4 în 1, iar zalele, lucrate manual, au diametrul de 4 mm. Şi a fost livrată chiar de 10 mai :))
Din păcate nu am o fotografie cu această brăţară, dar, după ce a fost văzută şi de ceilalţi colegi, am mai primit o cerere pentru brăţara "egipteană". Aşa a perceput o altă colegă această combinaţie de culori, ca egipteană. I-am respectat dorinţa cromatică, dar am modificat ordinea culorilor. Rezultatul îl vedeţi mai jos. I-am adăugat şi un strop de lapis lazuli, piatra foarte dragă doamnei colege.

Şi, după ce am mai arătat-o şi altora, a mai venit o altă cerere pentru acelaşi model, de data asta văzut ca "aztec". Interesant să observi cum aceeaşi combinaţie de culori este văzută de oameni diferiţi ca reprezentativă pentru culturi diferite :))) O să o prezint şi pe următoarea, dar o să mai schimb puţin cromatica. Curând.

Până atunci vă reamintesc că luni este ultima zi de înscriere la giveaway-ul Trăistuţa cu zale.


1 comment:

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...