Sunday, March 13, 2011

Poveşti din târg

Acum că marea trecere către primăvară a fost făcută oficial, a venit timpul să şterg pânzele de păianjen de pe la colţuri şi să revin cu noutăţi. Şi ce s-ar potrivi mai bine decât o mică poveste legată de exeprienţa primelor târguri bucureştene, mai ales când desaga e plină cu veşti bune.
Au fost două ediţii I Love Handmade la Curtea Veche şi încă două ediţi de târg studenţesc la Politehnica bucureşteană.
Am să încep cu I Love Handmade pentru că a fost memorabil pentru mine din mai multe puncte de vedere. În primul rând mi-a plăcut că organizatorii au fost prezenţi pe tot parcursul târgului. Mi-a plăcut că am avut ocazia să le cunosc mai bine pe fetele cu care am împărţit standul la acest târg, Mărgeluţa şi Deerstuff şi să le văd pe viu creaţiile. Ce-am mai pipăit şi admirat, nu vă mai spun! Fete grozave şi talentate şi amuzante! Abia aşteptăm următoarele târguri împreună, sperăm noi, în zile mai calde. Pentru că am stat în frig!! Nu a fost plăcut, dar ne-am mai încălzit cu un ceai bun marca Deerstuf, sau Mărgeluţa şi cu poveşti multe. La ediţia de 1 Martie ne-a şi nins binişor, dar am reuşit să trecem de cele două zile fără să ne prindă guturaiul de pe urmă.
Aşa a arătat standul nostru în prima zi de târg de mărţişor. Tatăl Mărgeluţei ne-a ajutat cu o masă ad hoc super originală, iar eu am fost tare mândră de panoul meu dublu de prezentare şi transport, creaţia meşterului meu soţ.

Cu Mărgeluţa, pe poziţii, aşteptând clienţii care nu prea au ieşit din cauza vremii. Roxana ne-a părăsit după ce a rezistat cu stoicism prima parte a zilei de sâmbătă. Ne-am descurcat admirabil, dacă ţinem cont de temperaturile de afară şi vânzările au mers şi ele. Am avut ocazia să le cunosc pe viu pe Dacian Moon şi sora ei care lucrează mărgeluţe de nisip şi fimo impecabil, pe Diana Cercei din pietre şi o mulţime de alţi artizani talentaţi.
La ediţia de 8 Martie a fost mai călduţ, lume parcă mai multă, dar cam în plimbare şi atât. Am reorganizat standul şi a arătat chiar mai bine decât la ediţia precedentă.
Deerstuff pregătind de zor cărţile de vizită.

Trăistuţa cu zale, deşertată şi etalată, şi câteva flori marca Deerstuff.
Fineţurile Mărgeluţei.

Minunile lui Deerstuff
Alte minuni ale lui Deerstuff.
Concluzia? Am prins experienţă în interacţiunea cu potenţialii clienţi, am învăţat să-mi prezint produsele mai bine şi am avut ocazia să cunosc oameni speciali şi aşa de apropiaţi sufletului meu.
Şi acum, Politehnica.
Ei, acolo e altă poveste. Ediţia de 1 Martie a fost foarte bine închegată, bine organizată, omaneii mulţi în vizită, vânzări bune. Nu am poze de atunci, dar mai bine vă arăt ce am primit eu de la cele două fete fantastice cu care am fost vecină.

O clamă marca Dacian Moon.
Şi un trandafir din fimo marca Cătălina.
Şi încă o minune cu 2 aripi de la altă minune de artizan pe care am avut ocazia să o cunosc personal la un pahar de bere neagră, Miruna.

Ediţia de 8 Martie a fost mai slabă şi ca organizare, dar şi ca număr de vizitatori. Parcă toată lumea dispăruse.
Dar a fost o ocazie să testăm cantina din Rectorat (e super!) şi să mai sporovăim cu ceilalţi participanţi la târg.
La sfârşitul zilei ne-am categorisit toate cu câte un mic cadou de 8 Martie. Aşa am primit eu,
Ace de păr marca Deerstuff.
Broşă croşetată marca Mady

Cam acestea au fost primele târguri pe anul acesta. Ce ştiu sigur este că sigur voi mai merge şi la altele şi că experienţa unui târg, este clar incomparabilă cu vânzările online.
Ce mă bucură cel mai tare au fost întâlnirile cu artizanii şi întâlnirea cu colegele mele de stand şi forum. Asta a fost cel mai valoros câştig.

Zilele următoare revin cu o colecţie nouă şi câteva modificări privind materialele din care îmi lucrez zalele. Aşa că, dacă sunteţi amatori de auriu, magenta şi culori mai tari, e ultima vostră şansă de a cumpăra produsele disponibile în această paletă de nunaţe din magazinele mele de pe Breslo şi Crafty.

1 comment:

  1. Sa porti sanatoasa toate cadourile pe care le-ai primit !
    Mi-a placut mult aceasta postare .

    ReplyDelete

Any comments? Please do!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...